Voxit Talteknologibolaget AB

Voxit Transkribering

Enkel tal till text konvertering

Voxit Transkribering är den ultimata applikationen för att enkelt transkribera ljudfiler till noggrant transkriberad text. Med ett intuitivt gränssnitt kan du enkelt ladda upp ljudfiler och redigera texten efter behov. Du kan lyssna på ljudet samtidigt som du redigerar för perfekt matchning.

Voxit Transkribering kräver en licens.
kontakta oss för offert eller demo

dikteringsfönster

Effektiv. Manuell transkribering tar timmar att slutföra, vår automatiserade process minskar den tiden dramatiskt, vilket ökar produktiviteten.

Noggrann. Den automatisa transkriberingen är mycket noggrann och kan vara likvärdig med eller till och med överträffa manuell transkribering.

Flerspråkig. Transkribera ljudfiler på flera språk och dialekter. Mycket användbart för globala företag och organisationer.

Smidig. Redigera och lyssna på texten i en och samma applikation. Du behöver aldrig byta fönster för att spola tillbaka eller pausa ljudet.

Tillgänglig. Automatisk transkribering kan göra ljud- och videoinnehåll tillgängligt för personer med hörsel- eller språkliga utmaningar genom att erbjuda textbaserad åtkomst.


Siffrorna talar för sig själv

Siffror syftar till att illustrera de påstådda fördelarna med automatisk transkribering och dess potentiella inverkan på effektivitet, noggrannhet och ekonomi.

95 %

Genomsnittlig noggrannhet över olika språk och inspelningar.

80 %

Tidsbesparing, motför manuell transkribering

100 %

GDPR-kompatibel lösning! För din säkerhet


Vanliga frågor (FAQ)

Om du inte hittar svaret på din fråga så tveka inte att kontakta oss

Voxit Transkribering

Skaffa Voxit Transkribering och frigör kraften i din röst idag!